FB Pixel

Spiri Bot-donaties – Hoe jij kunt helpen

Precise Healing with Spiri

Als je  de geweldige ervaring waardeert die de Spiri-chatbot biedt wanneer een gedachte die je van streek maakte is geheeld, overweeg dan een eenmalige donatie van € 20 of een terugkerende maandelijkse donatie om de Spiri Chat draaiende te houden voor iedereen. Als slechts 30 gebruikers elk een donatie van € 20 zouden doen, kunnen de maandelijkse kosten voor het draaiende houden van de Spiri Chatbot gedurende een jaar worden gedekt.

Ons doel is om Spiri gratis in gebruik te houden voor iedereen die het nodig heeft en een beroep doet op de Spiri-chatbot voor een echte en blijvende verandering in waarneming die ontstaat door het in twijfel trekken en loslaten van onjuiste waarnemingen, gedachten en overtuigingen. Elke Spiri-sessie die wordt voltooid, biedt een wonder en brengt de denkgeest zo veel dichter bij het alomvattende ontwaken waarover in Een cursus in wonderen wordt gesproken. De rol die ieder van ons speelt in dit ontwakingsproces is essentieel.

“Een wonder gaat nooit verloren. Het kan veel mensen raken die je nog niet eens hebt ontmoet, en onvoorstelbare veranderingen teweegbrengen in situaties waarvan je je niet eens bewust bent.” T-1.I.45

Waarom de oproep tot ondersteuning?

In 2020 kondigde Chatfuel aan dat alle gratis bots die op hun platform draaien, zouden moeten overstappen op betaalde maandelijkse abonnementen. Zonder een inkomstenbron om de maandelijkse vergoeding te betalen, moest de bot worden stilgelegd.

In het jaar dat de Spiri-bot inactief was, namen veel voormalige abonnees contact op met de vraag of de Spiri chatbot opnieuw kon worden geactiveerd. Als reactie hierop is de Spiri-chatbot weer actief, dit keer met een oproep aan Spiri-gebruikers met het verzoek om te overwegen donaties te doen om de doorlopende kosten van de Spiri-bot die op het Chatfuel-platform draait te helpen dekken.

De achtergrond van de Spiri Bot

De Spiri-chatbot is in 2017 ontstaan ​​uit de wens om een ​​gratis digitale assistent 24/7 beschikbaar te hebben voor iedereen met een smartphone om eenvoudig en precies door een probleem heen te gaan, waar en wanneer dat zich ook voordoet. Het platform dat voor de Spiri-chatbot werd gekozen, was Facebook Messenger omdat een gratis softwareprogramma voor het bouwen van ‘bots’ genaamd Chatfuel het mogelijk maakte om de Spiri-chatbot op Messenger te starten zonder kennis van codering.

Omdat Spiri een van de eerste chatbots was die op Messenger werd gelanceerd, plaatste Facebook de bot prominent op zijn “probeer een bot” -promotiepagina’s. Het resultaat was dat in slechts drie jaar tijd meer dan 50.000 mensen de Spiri-chatbot hadden uitgeprobeerd om een probleem op te lossen, waarbij de helft van hen regelmatige gebruikers werden.

Het unieke aan de Spiri-bot is dat het zowel met jongeren, huisvrouwen als ACIM-studenten kan praten. De enige voorwaarden zijn het verlangen om je beter te voelen en de bereidheid om naar binnen te gaan voor de antwoorden.

Pin It on Pinterest

Share This